Hecso - Lämpöyrittäjyyden kansainvälistämishanke
FI / EN / RU

Valmennus

Sedu Aikuiskoulutus

 

LÄMPÖYRITTÄJYYS -VALMENNUS

Käytännönläheinen lämpöyrittäjyysvalmennus on suunniteltu ulkomaalaisille, jotka aikovat lämpöyrittäjiksi tai toimivat jo alan yrittäjinä, sekä bioenergian käyttöä edistäville organisaatioille. Valmennus sisältää teoriaa, harjoituksia ja tutustumiskäyntejä. 

 

 

Sedu Aikuiskoulutus, Tuomarniemi, Ähtäri, Suomi  

 

Valmennuksen kesto on viisi kokopäivää. Saatavissa eri sopimuksen mukaan myös lyhyempiä ja pidempiä valmennuskokonaisuuksia. Ryhmäkoko on noin 10 osallistujaa.

Viikon aikana tutustutaan energiapuun kasvatukseen sekä korjuuseen. Perehdytään eri puupolttoaineisiin, lämpöyrittäjyyteen, lämpölaitoksen suunnitteluun ja hoitoon sekä puun varastointiin. Käydään läpi suomalaiset sopimusmallit ja lomakkeet. Opetus ja materiaali ovat englanninkielisiä. 

 

 

 

Valmennuspaketti sisältää kuljetukset Seinäjoki-Tuomarniemi-Seinäjoki, majoituksen oppilaitoksen asuntolassa, aamiaiset, lounaat ja iltapäiväkahvit. Eri sopimuksesta on mahdollista majoittautua paikallisessa hotellissa ja saada valmennuspäiville tulkkauspalvelua. Valmennuspaketin hinta riippuu kestosta ja osallistujamäärästä.

 

Tuomarniemen lähistöllä on myös paljon erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

 

Viikon kestävän (5 vrk) lämpöyrittäjyys - valmennuksen tarkempi päiväkohtainen aihesisältö valmistuu vuodenvaihteessa. Englanninkielisiä lämpöyrittäjyysvalmennuksia aletaan tehdä vuoden 2016 keväällä.

 

Tarkka sisältö, ajankohta ja hinta päivittyvät tänne HECSO:n nettisivuille. Tänne tulevat myös ohjeet valmennukseen ilmoittautumiseen.

 

Sedu Aikuiskoulutus, Tuomarniementie 55, 63700 Ähtäri, Suomi 

 

Valmennusviikon lukujärjestys

Hanketta mahdollistamassa: